sábado, 16 de abril de 2011

Un concert inmens.


Aquest divendres vaig tenir la sort d'assistir a un dels millors concerts de jazz que he viscut mai: Eliane Elias Trio. Dins el marc del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona el concert estrella va ser el que ahir ens va oferir al Teatre Metropol la extraordinària pianista brasilera acompanyada del contrabaixista de Bill Evans i d'un exel.lent bateria suec.

Combinant repertori composat per Eliane Elias amb temes de Bill Evans i música brasilera, sobretot de Jobim, Eliane Elias va mostrar quin so es pot treure d'un piano. Em va sorprendre gratament com tocava les notes greus del piano: les tocava molt sovint i amb una execució contundent i dolça a la vegada. Va demostrar la influència que el pianista Bill Evans va exercir sobre ella.

A nivell de banda el resultat no és menys sorprenent, amb un gran protagonisme del contrabaixista Marc Johnson i una sorprenent ben entesa discreció del bateria.

En definitiva el concert va respondre a les expectatives que un concert estrella d'un Festival Internacional pot crear.

Si encara hi sou a temps intenteu anar a algun concert dels que es fan desde el passat dimecres i fins diumenge, Molta oferta, variada, de qualitat, en diferents espais i assequible.

No us defraudarà.

No hay comentarios: