tag:blogger.com,1999:blog-488885802955082311.post6764467653984059956..comments2022-11-12T13:33:19.559+01:00Comments on Com aquell qui diu: Aneu al Gino - CalafellAlbert Recasenshttp://www.blogger.com/profile/18225962419231977967noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-488885802955082311.post-20172428677748585552008-12-04T08:51:00.000+01:002008-12-04T08:51:00.000+01:00Hosti si! Les meves més grans disculpes! M'he conf...Hosti si! Les meves més grans disculpes! M'he confós de restaurant! <BR/>Ho sento!!! Aquest és el que està al passeig? si és així, hi vaig estar fa un parell de mesos i em va encantar!<BR/>Mil disculpes!!Gemma Urgellhttps://www.blogger.com/profile/05615452502331185726noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-488885802955082311.post-2794174168158939982008-12-04T01:17:00.000+01:002008-12-04T01:17:00.000+01:00Gemma segur que no deuen ser els mateixos propieta...Gemma segur que no deuen ser els mateixos propietaris perquè es moren per treballar i quedar bé! Torna-ho a probar!Albert Recasenshttps://www.blogger.com/profile/18225962419231977967noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-488885802955082311.post-28876377380465935202008-12-03T17:25:00.000+01:002008-12-03T17:25:00.000+01:00Si també me l'ha aconsellat i ja he anat. molt béSi també me l'ha aconsellat i ja he anat. molt béQuè t'anava a dirhttps://www.blogger.com/profile/11119752439647532709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-488885802955082311.post-62671127134027966802008-12-03T08:24:00.000+01:002008-12-03T08:24:00.000+01:00Pot estar molt bé el Gino, però no he aconseguit m...Pot estar molt bé el Gino, però no he aconseguit mai entrar-hi... Almenys fa uns anys, tenien la sala buida però no ens van deixar entrar... Potser són tècniques de marketing!<BR/>El que no em vull perdre és el restaurant del Mercat de la Carn de Vilafranca (sé que és a Vila i no al Vendrell...) però té bona pinta. Obren les portes aquest divendres i faran esmorzars de forquilla, dinars i sopars cada dia; és una aposta del cuiner de El Cigró d'Or de Gelida i del Sant Josep dels Monjos.Gemma Urgellhttps://www.blogger.com/profile/05615452502331185726noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-488885802955082311.post-6910991668025339122008-12-03T05:23:00.000+01:002008-12-03T05:23:00.000+01:00Cabrooooooooon!!! Siparles de gastronomia, posa un...Cabrooooooooon!!! Siparles de gastronomia, posa un senyal!!!Que jo passo gana!!! Ara estic en nu poblet la mar de maku, pero... no hi ha carn!!! I les verduretes son sempre les mateixes: PAstanaga, tomaquet, xampis, espinaques, ceba, formatge, enciam i poc cosa mes. A partir d'aqui et fan tota la varietat de plats. O sigui que .... snif snif! Be, a part de tota la gama de picants de la cousine India.<BR/>Petons farts d'ollaJosep Gonzalezhttps://www.blogger.com/profile/10890309908504215339noreply@blogger.com