jueves, 23 de octubre de 2008

A propòsit de'n Maxenchs

Aquests dies s'ha sabut la notícia de la mort de'n Ricard Maxenchs. Periodista de 54 anys, Maxenchs va treballar durant gairebé 23 anys pel Barça i sembla a ser (tothom hi coincideix) que d'una manera molt brillant. Maxenchs va entrar al Barça de la ma de l'ex-president Núñez i va ser despatxat quan l'actual president Joan Laporta va guanyar les eleccions l'any 2003.
I aquí és on volia anar a parar: quantes vegades hem vist gent molt vàl-lida que ho han donat tot per la seva empresa amb resultats molt espectaculars i que els fan fora senzillament per un canví en la direcció? A cabassos!
Quan aquest fet passa a l'empresa privada no s'hi pot fer res, cadascú amb la seva empresa fa el que vol. però quan axò passa a l'administració: qui paga el caprici (gairebé sempre polític) del relleu? i qui reb les consequencies del canvi (adaptacions, etc)? Dons la resposta és fàcil. Nosaltres!
És molt lamentable veure professionals molt vàlids rellevats dels seus llocs de treball pel simple motiu de canvi de color polític, però veig molt difícil canviar aquesta tendència perquè malauradament gairebé totes les administracions ho fan i a més no han de posar ni un euro de la seva pròpia butxaca.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

D´una altra banda, també trobem als que, estigui el partit que estigui, no cauen mai dels ajuntaments.

O sigui que ho tenim tot, vaja.

Josep Gonzalez dijo...

Tot el clam, es un camp?
Marxenchs? o sento, nomes conec als marxants. Ja saps que la relacio meva amb el futbol no va funcionar i ens vam separar!!
Salut... diumenge entro a Nepal