viernes, 12 de diciembre de 2008

Noves i bones propostes.

Aquest cap de setmana ve farcit de grans propostes.
Per començar aquest divendres a les 19:30h, al Sam, concert de Nadal a càrrec dels conjunts i de la Big-Band de Músics. Una bona manera de veure el planter del futur musical inmediat de la comarca i de comprobar el bon nivell de molts músics, sovint superior als de molts "músics" que "triomfen" i que fan molts "calers".
El dissabte doble proposta esportiva: a les 19:45 al Club, C.E. Vendrell - Alcobendas. L'equip vendrellenc necessita mes que mai el suport de l'afició després de dues derrotes consecutives.
I a les 22:00h la proposta que es ven per si sola: Barça- Madrid. Un partit diferent a la resta de l'any en el món del futbol tan per l'ambient en el camp com en les ments i ànims de seguidors i no seguidors en el món del futbol. El partit que ho trasbalsa tot: horaris , restaurants, plans,etc Potser programat en mala hora, però d'això en parlarem en una altra ocasió.
Esportivament el Barça arriba llençat i el Madrid tocat, però un derby és un derby i a més el Madrid te l'efecte entrenador nou. A més els ànims culers estan molt eufòrics i això gairebé mai es bo en l'esport i produeix l'efecte contrari en el resultat. Però ja he dit que gairebé. Hi ha un precedent d'euforia prèvia i de pallissa final: l'any 1994, 5 a 0. El meu pronòstic és de 3 a 0 o d'empat. No crec que hi hagi terme mig. Dissabte al final del dia sortirem de dubtes.
I el diumenge dues grans propostes: La Marató i la festa del 30è aniversari de l'Onyx.
De la marató dir que sempre es bo aprofitar l'època consumista de la gent per a una bona causa. I a més mostrem una gran dosi d'implicació i de solidaritat gens comparable a altres iniciatives similars a d'altres cadenes de T.V. de diferents països.
I que dir de l'Onyx. Tots hi hem passat poc o molt per allí i es entrenyable anar a aquestes festes per veure antigues i noves generacions que s'han fet grans a ritme del "sex machine" A més amb música en directe, entre d'altres els Lax'n', uns altres asidus clients del local.
Bon cap de setmana.

3 comentarios:

Gemma Urgell dijo...

Si si, un cap de setmana ben mogut! Això de l'Onix... mira que em fot que ho facin un diumenge... però en fi...
També hi ha una proposta interessant, el mercat de Santa Llúcia a l'Arboç, una de les festes més nostrades d'aquest poble.

Què t'anava a dir dijo...

Intentare anar a l'onyx. ENs veiem

Anónimo dijo...

jo si puc i el cos aguanta, aniré al onyx, ara, per la gent que sento que hi anirà la cosa estarà plena plena!!!!

Bueno, de moment em quedo amb les ganes de que sigui demà per veure el partit més esperat de la temporada!!!