lunes, 15 de diciembre de 2008

Resum del cap de setmana

Bé, a punt de posar punt i final a aquest intents cap de setmana és moment de fer un repàs de les propostes que us vaig recomenar.
El divendres gran concert dels combos i la Big-Band de Músics en un Sam ple de gom a gom. Gran mostra del treball que alumnes i mestres fan a l'escola. No és gens fàcil que una escola privada pugui mantenir una big-band amb aquesta qualitat.
Dissabte de glòria. Primer l'hoquei ens va regalar una victòria balsàmica per un contundent 5 a 2. Molt bé, feia falta després de 2 derrotes consecutives. Per cert, us recomano la següent web: http://www.hoqueivendrell.com Aquí hi trobareu qualsevol informació referent a la secció.
Després el Barça no ens va fallar. Si, ja sé que no vaig encertar gaire els meus pronòstics, però pels qui vau veure el partit sabeu que per molt poc. Vaig equivocarme de l'empat per 9 minuts i no vaig encertar el 3 a 0 per un gol, es a dir, ben aprop! El partit va ser intents i interessant. Només dir que sap greu veure un equip de la solera del Madrid jugant al "Rayo Vallecano", tot i les moltes baixes i problemes que arrastrava. Tampoc va estar a l'alçada l'arbitre. A mi no m'agrada criticar-los quan s'equivoquen en gols, penals, fores de joc, etc perquè és molt difícil la seva tasca. Però el que em sembla criticable és que es permeti el joc brut i subterrani que fa mal a d'alltres jugadors que sovint acaben com a mínim espantats i com a maxim molt lesionats.
I arribem al diumenge. Primer la marató va recaudar gairebé 6 milions d'euros, com sempre un èxit.
I a la nit 30è aniversari de l'Onyx. Gran concert dels Lax'n' Busto. Més d'una hora de repàs de temes nous i antics a un pam del públic que per mi va ser menys del que m'esperava tot i que hi havia molta gent. De fet era horari per a aus nocturnes, va començar l'1:30. El so molt bé tenint en compte que tocaven a pèl. El grup entregat com en les grans ocasions tot i ser el 5è concert del cap de setmana. De fet el Salva va fer just per acabar el concert, qui hi era ja sap de que parlo...
Moltes felicitats a l'Onyx i llarga vida! Perquè vistes les alternatives!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

estimat albert:

ahir va ser un festival l´onix no?, perque l´hora d´actualització es a les 4 i mitja i no se com t´aixecaràs avui al mati!!jeje

I ja ens podries explicar que va passar amb el salva, per els que no vam poder assistir al eventu, per motius X!!!

referent al partit!!quin patiment, quin fart de cridar, més d´un ens vam quedar afònics indignats amb les travetes al messi...però el madrid va aguantar dins de les seves possibilitats(apunt, em va encatar que canviessin a Guti i pilles l´enraviada que va pillar, amb tots els respectes, pero que es foti!!)

Anónimo dijo...

Ara corre la gracieta que el Barça li està muntant el piset al Reial Madrid: al maig els vam fer el "passadís" i el dissabte els vam fer el "bany". Bé ara només faltarà fer un bon desaigüe perquè se'n vagin on els toca estar: a la clavaguera!

Què t'anava a dir dijo...

T'has deixat el Corbaton, Un gran mític per prendre coses controlant la cantonada. Molt bé tot plegat. L a propera setmana que tenim? Ets millor que la guia de la fura

Anónimo dijo...

Oida quin cap de setmana, només ha faltat la Marina i la Feliu a la Marató de TV3,

Per cert Pepa, perfecte resum del partit, no podrien fotre fóra a tots aquests Canuts, Sergis Alberts (que no Recasens)... i fitxar-te a tu a TV3?

Albert Recasens dijo...

El Canut era necessari per equilibrar tants anys de comentaris de TVE1 del De la Casa, Matías Prats, Jesús Alvarez, etc s'havia de compensar.