lunes, 2 de marzo de 2009

Jazz a l'auditori

Aquest cap de setmana comença un dels festivals musicals per exel-lència: el cicle Jazz a l'Auditori, a l'Auditori Pau Casals de Sant Salvador, El Vendrell. Una exel-lent oportunitat de veure grans artistes i músics en un lloc proper a un preu extremadement ajustat i asequible.
No és fàcil trobar festivals a aquest preu, que combina grans músics consolidats amb nous projectes i promeses i musica i formacions de casa nostra. Cal doncs aprofitar l'essència d'un festival plenament consolidat i ampliat en els darrers anys en número de concerts i en l'apartat del jazz al Vendrell, totalment gratuït.
No deixeu escapar la oportunitat de gaudir de tota la programació per només 30 euros, més del 60% de descompte! . Només que s'hi vagi a 3 concerts ja val la pena abonarse.
Nómés una petita crítica que ja vaig comunicar al Juli, gerent de l'Auditori: penso que no tots els concerts s'haurien de programar els dissabtes a les 22:30. Al Vendrell sovint es solapen els concerts, teatre, etc els dissabtes nit. A més és un dia on molt sovint la gent te compromisos , sopars, etc. Crec que això fa minvar l'assistència als concerts. Jo mateix he anat a algun concert sol perquè el dissabte a la nit molta gent no vol canviar un sopar, etc per anar a escoltar jazz. Seria interessant potser probar de programar algun concert en divendres nit o diumenge tarda.
No us perdeu aquest dissabte a les 22:30h el primer concert, a càrrec dels germans De Diego amb la seva banda. Una formació plenament consolidada al panorama jazzístic del nostre païs.

5 comentarios:

Xavier dijo...

excel·lent cicle. sempre val la pena deixar estar algun d'aquests sopar per deixar-se caure a l'auditori.

Anónimo dijo...

Hola

Si vols jazz, d'aquí poc tindràs el jazz gratuït en barcelona de nou!! :)

adrià dijo...

hi anirem!

Què t'anava a dir dijo...

Si jo crec que diumenge tarda és una bona proposta.

Anónimo dijo...

dimecres a la nit noo eh!! que fan el barça!!! jeje