lunes, 6 de julio de 2009

Barris!

Desde aquest dissabte passat ha començat la setmana dels barris. Ens hem de felicitar que després del enorme creixement desmesurat i insostenible del Vendrell encara es mantingui viva la flama dels barris, del pa beneït, de la festa autòctona vendrellenca que manté l'esperit social vendrellenc que potser d'altres festes han perdut.
Dissabte va començar la festa al Serrallo. El meu barri. Un barri on els ha passat factura la crisi(segons membres de la pròpia comissió). L'esforç de la comissió i la participació han fet que que la festa no s'hi ressentís del tot, si bé és evident que tenint un dia bo tenint en compte que és dissabte és el dia que menys gent jove s'hi acosta donat a que el cartell de grups nocturns estan pensats per a gent de totes les edats però que els agradi el ball de saló. Un altra grup més al que hi havia anunciat i una barra pròpia per finançar-ho podrien ser la sol-lució per augmentar la participació del jovent.
Avui és el torn de França amb un bon grup de versions, l'Orquestra Mitjanit que fa 2 anys estava a La Carretera.
Dimarts La Carretera aposta per un grup dels grans, "The Strenos", grup espectacular que acostuma a no deixar indiferent a ningú. S'agrairia que el volum fos l'adequat ja que aquest grup les 2 últimes vegades que ha vingut per la zona (llorenç, Plaça Nova) han abusat en excés del volum. Si fóssim conscients del perjudici que crea a les nostres orelles hi estariem més a sobre.
Felicitar a la comissió de la Carretera que han sabut aixecar un barri que estava absolutament agonitzant i que porten uns anys amb un alt nivell global.
Dimecres la Plaça Nova manté el llisto alt, amb tres grups. Ball (Clau de Sol), temes propis (Los Rotos) i versions (Casi famosos) per a tots els gustos.
Dijous la Plaça Vella aposta per versions amb aire vendrellenc (Glamour Band), rock de la comarca (Fonders) a la plaça vella i ball (Sabor) a La Rambla. Bones opcions per a tothom també.
I acabem a la Muntanyeta on es deconeix quin tipus de actuació hi haurà i que estan una mica amb les mateixes condicions que al Serrallo, bon dia i poc jovent.
Ens veiem pels barris?