lunes, 17 de agosto de 2009

Metropol, Catrock, etc...

He passat una setmana intensa. Després de fer bolos per La Galera, Les Pobles, Senan i d'altres poblets encantadors i desconeguts de Catalunya també he tingut temps d'anar a treure el cap per diferents festes majors.
Cal destacar que en aquest cap de setmana he gaudit molt de l'Orquestra Metropol, orquestra jove de recent creació amb un alt nivell de repertori i qualitat musical tan pel que fa per música de ball de saló com de gresca.
L'altra agradable sorpresa ha estat el grup de versions catalanes Catrock, de Constantí, que amb un sorprenent ampli repertori de temes catalans demostren que tocades amb qualitat hi ha cançons molt bones i dignes de sonar a nivell internacional sense manies preestablertes. Temes com "Vespre", "Boig per tu", "La meva terra és el mar", "El boig de la ciutat" o les no tan conegudes "La sal del mar" (Tancat per defunció) o "Sang en el fang" (Sangtraït), entre d'altres demostren que aquí s'ha fet i es farà bona música rock.

3 comentarios:

Què t'anava a dir dijo...

S'han de potenciar els nous grups que ho fan bé i que la gent els conegui.Hi ha molt artista per descobrir.

Domi dijo...

Hola Albert, gràcies pel post sobre CAT ROCK.. on ens vas veure? una abraçada

Albert Recasens dijo...

Hola Domi:
us vaig veure a Bellvei i a La Bisbal i em va agrdar moltes coses del grup, repertori, músics. Per cert si mai necessiteu teclista em podem parlar!