miércoles, 28 de octubre de 2009

Corrupcions vàries.

Quin païs aquest! De fet no ens hauria d'extranyar tan. Ja fa temps que els ciutadans de carrer, els normals, és a dir, tots nosaltres excepte una minoria que ja sabem tots qui són diem que ens fóten el pèl desde diferents llocs. També fa temps que es diu que España és el païs més ric del món perquè fa molts anys que es roba i encara queden calers.
No heu pensat mai en alguna administració, entitat pública o privada on no quadren els números? Penses: " amb els ingressos que obtenen i no es veuen reflectits enlloc". N'hi moltíssimes. Sense anar més lluny en l'últim any els músics professionals de Catalunya han tingut aquesta sensació. Jo mateix ahir vaig haver de pagar 113 euros per sol-licitar el diploma de la meva titulació. Segur que val 113 euros fer i enviar un diploma tenint en compte el que ja ha costat la pròpia carrera? De bojos.
O a l'inrevés: "d'on caram treuen tans diners?". En aquest últim exemple hi posariem el R.Madrid.
N'hi ha altres administracions que són dignes d'admirar. Un exemple seria l'Auditori Pau Casals. Amb un pressupost limitat aconsegueixen portar primeres figures musicals a un preu de guixeta o d'abonament més baix que quan actúen a Barcelona, per exemple.
Jo crec que ningú s'extranya que ara apareguin pressumptes corruptes per tot arreu. L'extrany és (o no) perquè han trigat tan a caure. La població sempre ho ha intuït, però no hi podem fer res perquè amb la intuició sola ningú et fa cas.
Per tan seria d'agraïr qie tots aquests personatges públics que sempre farden de saber i no dir ("tirar de la manta", "3%", etc..) actuin d'una vegada perquè a ells si els faran cas. A qualsevol de nosaltres, els mortals , no ens en fan. Si ens fessin més cas el tema del Palau de la Música no hagués aribat a aquest extrem.
Ara que, per corrupció la que deuen sentir l'afició madridista. Que deprés de despilfarrar 250 milions d'euros en els temps que estem perdin per a 4 a 0 contra un 2a.B deu fer sentir una sensació de presa de pèl increible. Espero que aquesta sensació no la tinguem l'afició culé després de jugar a León.

1 comentario:

Què t'anava a dir dijo...

la veritat sembla que et prenguin el pel i es riguin de tu a la cara.