lunes, 14 de junio de 2010

Sandro Rosell

Sandro Rosell ha estat elegit president del F.C.Barcelona els propers 6 anys després de plocamar-se guanyador per una ampla majoria de les eleccions.
D'entrada dir que era un candidat que no m'agradava i que no he votat. De fet, i diria que coïncidint amb molts barcelonistes, no m'agradava cap dels 4 candidats.
Benedito el veia poc preparat a dia d'avui i amb més ansies de promocionar-se de cara a unes futures eleccions que no pas per aquestes mateixes.
Ingla el veia sense discurs clar, ressentit amb en Sandro Rosell. Ha desaprofitat un exel-lent equip amb el que comptava (Murtra, Soriano, etc)
Ferrer era el teòric candidat continuista però a la seva contra jugava el "ara et dono suport- ara no te'l dono" de Laporta, a part de tenir en la seva junta a homes impopulars com Perrín.
En canvi Rosell significava el canvi i l'alternativa al sempre discutit Laporta i a més portava una campanya molt pensada i preparada desde fa més de 2 anys.

De Rosell em fan por diferents coses:

  • Que vulgui trencar massa amb el passat recent i que això provoqui un desajustament del model actual.
  • Que sigui un president intervencionista i impulsiu.
  • Que no pugui veure ni en pintura a Johan Cruyff.
  • Que copíi el model Florentino al Barça.
  • Que es carregui el segell de joc Barça, creat per Cruyff i seguit a la perfecció per Rijkaard, Guardiola i Begiristain.
  • Que en el seu passat de vicepresident volés fer fora als 3 mesos a Rijkaard i volgués posar un entrenador com Scolari, amb un sistema totalmentt oposat al que els culers volem.
  • Que en el seu passat de vicepresident la gestió del futbol base acabés amb el Barça B a Tercera Divisió i amb molts canvis a l'estructura tècnica.
  • Que en el seu passat de vicepresident la secció de basket, amb Josep Maria Bartomeu (nou vicepresident primer) al davant, acabés desmantelant un equip guanyador del triplet amb Eurolliga inclosa (l'equip de Pesic, Bodiroga, etc)
  • Que en el seu passat de vicepresident volgués vendrés molt abans d'hora a Ronaldinho.
  • Que en el seu passat de vicepresident provoqués el primer sarau intitucional que va provocar la dimissió de fins a 4 directius de cop.
  • Que sigui el candidat preferit de la caverna mediàtica espanyolista (As, Punto Pelota, etc)
  • Que tingui el suport de molts mitjans de comunicació perquè si, com el grup Godó (Rac 1, Mundo Deportivo, La Vanguardia, etc)
  • Que estés al darrera d'Oriol Giralt quan hi va haver la moció de censura l'any 2008.
  • Que estigui encausat al Brasil per pressumte corrupció.
    Que no s'entengui amb Pep Guardiola.

Ara te molta feina a fer però menys (si vol) que quan Laporta i ell mateix van entrar al club l'any 2003. Si té l'habilitat d'analitzar els últims 7 anys veurà clarament que pot fer i que no ha de fer. En aquest sentit té les línies clarament marcades. D'ell depèn.

Ara és el president del Barça i per tan des d'ara té tot el meu suport i confiança. I m'hi jugo el que volgueu que aquests 35 mil i escaig que l'han votat treuran abans el mocador en contra seva o
votaran en contra d'ell en una hipotètica moció de censura abans que d'altres socis que ara no l'han votat.

Visca el Barça!

4 comentarios:

Josep Manel Laliga dijo...

El mocador blanc a la butxaca del culer sempre crema quan les coses no acaben d'anar bé.
Espero que tot segueixi com fins ara.

anton dijo...

Quanta raó tens Reca, i més sabent que mai podrà millorar al seu odiat Laporta, el millor president que ha tingut el Barça, li pesi a qui li pesi. Però la democràcia és així... té la majoria de vots (61,34%) i toca respectar, i donar-li la seva oportunitat de la mateixa manera que quan el Gaspart va treure el (54.87%) dels vots... però si, em fa més por que una pedregada...

Niko dijo...

Veig que nos sóc l'únic que em fa por aquest sandrusco.

Però l'única manera que té de convencem és si cedeix el Bojan a l' Hercules, ja saps......

Albert Recasens dijo...

No donis idees!