martes, 18 de enero de 2011

Patètica Acadèmia Catalana del Cinema o patètica TV3?

"Promocionar el cinema català i dotar-lo de prestigi davant dels mitjans de comunicació i el públic en general" . Aquest és un dels 12 principis fundacionals de l'Acadèmia Catalana del Cinema. N'hi ha una altra que diu "contribuir a la internacionalització del cinema català".^
Per altra banda TV3. Qui mira TV3? Suposo que els anglesos no.
Doncs bé, aquesta nit de dilluns, TV3 o l'Acadèmia Catalana del Cinema o tots dos junts han decidit acabar la gala televisiva feta en directe des del Teatre Artèria de Barcelona amb una cançó anglesa: concretament "Always look on the bright side of life", conegut tema del genial musical Spamalot dels no menys genials Monty Python.
Molt bé nois, demanem suport al cinema català però passem de la música catalana. Típic del païs. Només cal escoltar les emissores de la Corporació Catalana de Radio i Televisió (Catalunya Ràdio i cia). Més música no feta a Catalunya impossible.
O marxant de la música només cal veure entitats que fomenten el comerç del seu poble però que a l'hora de comprar o contractar algun servei el van a buscar a fora.
Si senyor!

2 comentarios:

Josep Manel Laliga dijo...

Hi ha equilibris que semblen impossibles de fer.

Aleix. dijo...

Tota la raó.