sábado, 22 de noviembre de 2008

2 bones propostes

Aquest cap de setmana hi ha dos bones propostes:
Demà dissabte a les 19:45 hi ha l'interessant partit entre el C.E. Vendrell i el, mmm..., el...., mmm.... ara no me'n recordo! Ah si! el C.P. Vilafranca (al costat de Moja). Gran derbi comarcal que val la pena no perdre's.
I aquest diumenge la celebració de Santa Cecília a l'auditori Pau Casals amb la participació de les corals de la família de l'Orfeó: El Petit Estel, Cor Joves Veus i Cor Orfeó. Val la pena anar a veure part del futur musical del Vendrell, tan amateur com professional. Ja sabeu que diferents músics de l'actualitat han passat primer pel moviment coral vendrellenc.
Per cert, aquest divendres he estat al Sam veient un magnífic concert: en Frank Mercader (guitarrista de Buenafuente) acompanyat de 2 grans músics: un percusionista i un teclista. Repertori a base de temes coneguts del soul, pop i rock internacional (Rolling Stones, Bob Dylan, Jimmy Hendrix, Ray Charles, etc) i gran interactivitat amb el públic.

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Gran derbi ahir. De Santa Cecília no en puc comentar res. Suposo que deu haver estat el mateix que cada any. Un munt de canalla a l'escenari i un munt de papes, mames, tiets, tietes, iaios i iaies a les butaques.

Albert Recasens dijo...

Johan:
En aquest resum potser et faltaria anomenar el treball de monitors i cantaires de totes les edats que han realitzat per tenir apunt aquest diumenge

Anónimo dijo...

Hola Albert!!
He anat seguint el blog, tot i que fins ara no havia trobat el moment per contestar-te!
En dono fe de la feina que fan cantaires i monitors per tenir a punt el concert de Santa Cecília. Potser és dels concerts més crítics, ja que és molt proper a l'inici del curs i gairebé no hi ha temps per preparar el repertori.

Respecte al Sam, no m'he apropat encara. Tens el calendari i horari de concerts? A veure si un dia d'aquests podem deixar la Laura amb els avis i ens acostem!!

Per cert, endavant amb el blog!! Realment molt interessant!!!

Una abraçada!!

adrià dijo...

I aquesta setmana que proposes?

Josep Gonzalez dijo...

Hola patarronet....
A veure si un dia fem unes birretes al Sam, fa bona pinta pel que dius... Una cosa... no hi tindras comissio, veritat?
Petonets reieto
PD: no accepto un no per resposta. Unes estrelles Damm, sius plau!!!

Què t'anava a dir dijo...

Està bé els comentaris que fas del Sam perquè jo per internet encara no ho he trobat. A part d'altres informacions trobo molt interessant aquestes propostes que fas de tipus cultural.

Albert Recasens dijo...

Peri:
Lo de les birres està fet. I la veritat la única comissió que em dona el Sam és el fet de ser l'únic local que fa aquest tipus de propostes.

Anónimo dijo...

No poso en dubte el treball de monitors i cantaires. Només posava de relleu un quadre de costums vendrellenc, en el qual tinc moltes possibilitats de participar-hi en un futur proper.

Josep Gonzalez dijo...

Namastee... vull parlar d'un xivatasso que he rebut i he pensat si algu que llegeixi aquest blog me'n pot fer 5 centims (o 1 euro). Algu vinculat al Diari del Baix Penedes, seccio Todo lo sabe... ha fet un comentari sobre mi com " a guia del Nepal" Em podeu explicar o enviar-me l'escrit a namastejosep@hotmail.com es que em faria molta gracia llegir-ho o saber de que va.
Gracies, Daniabad... Namaste!

Albert Recasens dijo...

Hola Peri:
Aquí tens la notícia del Tothosap:

"El Peri i dos indocumentats al Nepal"
Dins l'àmbit dels blocaires vendrellencs fa furor tota mena de comentaris sobre aquesta secció. M'agrada. I com més crítiques, millor. Aprofito l'ocasió per fer arribar al Peri que és fent trekking al Nepal amb dos col.legues que conec bé que el dia que vulgui el Tothosap li farà una entrevista o el que calgui. El seu blog nepalès és rulandoporindiaynepal.blogspot.com. Les fotos són molt bones. Jo se qui les fa i és un xicot amb experiència periodística a la comarca i calb.

Això és el que han publicat, com pots veure han llegit el comentari que em vas posar a l'altra post de "curiositats periodísitiques".
Salut!

Josep Gonzalez dijo...

Gracies Albert, jejejejejeje..... Una birra dius? esta fet!!!! Ens veiem per nadal o per nabaix
SALUTTTT i canya al todo lo sabe!!!!