sábado, 8 de noviembre de 2008

Bon concert i bon local.

Aquest divendres he tingut el plaer de probar un nou local al Vendrell. He assistit al "Sam", nou establiment al costat dels cines "Oscar", dins del centre d'oci "Les Mates". Aquest espai destina els seus esforços a la música en directe, la cuina selecta i les copes. Anem per parts.
1) L'espai: Molt ben ambientat, ampli, acústica acceptable i equip i instruments propis.
2) La cuina: No he fet cap tast però pinta bé.
3) Les copes: Cubates fets amb bastant de criteri: preparats amb llimona expremuda que deixen un bon regust.
4) La música: vaig sentir-hi els "Xavi Díaz Quintet", companys meus de l'escola. Repertori d'standards de jazz amb l'agradable sorpresa de veure cantar al líder de la banda, en Xavi Díaz (Guitarra). Molt bon nivell, temes treballats i arranjats, sensació de banda compacta i curtida en assajos i bolos.
5) L'ambient: aquest divendres estava ple de gent coneguda tan del Vendrell com de companys músics vinguts de Tarragona, Vilafranca del Penedès (aquell poblet que hi ha anat a Bcn per la N-340), Sant Pere de Ribes, etc.
6) Els preus: del restaurant no ho sé, de les copes uns 6 -7 euros el cubata preparat amb amor. Tenint en compte que hi ha música en directe de qualitat i que no fan pagar entrada està molt bé. I si no comparem-ho amb els 10 euros de l'Onyx o els 15 euros de la nova discoteca de Les Mates.
7) La programació: de moment (i que duri) estable: concerts en directe divendres i dissabte (amb molt nivell, p. ex: Lluis Coloma, Frank Mercader, August Tharrats), jam-sessions els dijous, classes de salsa els dimarts, etc. Aquest dilluns hi ha música en directe mentre es sopa tocada per un servidor al piano.
Resumint: aposta contundent(inversió, programació, etc) en favor de la música en directe que val la pena no perdre's i sobretot fer pinya ara al començament, no hi falteu!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei reks, (sona més americà)

Ara que no sóc vendrellenc (a mucha honra) no m'entero de res. Vaig veure al Baix Penedès lo del concert del Capella i vaig flipar!
em sembla una notícia collonuda! Posa'ts a fer, no tindran pas una web o alguna cosa amb el calendari de les actuacions? si puc, dilluns baixo i et vinc a veure!
Per cert, no faran pas sopars d'embotits dels collons?

PD: barça-las palmas, temporada 93, resultat?


Blai

Albert Recasens dijo...

Em sembla que el sopar es variat però no se si arriben a fer truita de llenties!
A músics i al propi bar hi ha uns díptics amb la programació, si no pots venir ja te'n pillaré un.
Las Palmas estava a 2a. B aquella temporada i no va jugar ni amb el Barça B!
Siau!

Anónimo dijo...

Pinta bé això, a veure si dilluns podem anar a sopar i t´escoltem (sempre i quan no toquis cap versió de Marina Rossell).

Farem un club al facebook per anar a sopar el dilluns i escoltar al Reka !!!

Què t'anava a dir dijo...

La veritat és que està molt bé i El Vendrell ho necessitava. Esperem que funcioni i aguanti el tipus que potser és el més complicat.

Gemma Urgell dijo...

Aquest cap de setmana, quan baixi al Vendrell, m'hi acostaré. Merci per la informació reka! (i espero que el concert d'ahir anés genial!)