lunes, 2 de febrero de 2009

Felicitats C.E.Vendrell - On estaves, Radio El Vendrell?

La més sincera enhorabona a la secció d'hoquei del C. E. Vendrell que es va proclamar campió de la Copa del Príncep, despres de superar semifinals i final davant de l'Alcobendas. Partit vibrant i emocionant amb empat a 2, dues prórrogues i finalment penals favoravles a l'equip català (2 a 1). El pavelló ple de gom a gom com feia temps que no es recordava, amb un gran ambient i olor a final. L'equip va demostrar ser totalment competitiu i que amb una mica més de sort i encert podria aspirar a pujar a l'OK Lliga. Recordem que els participants de la Copa del Príncep són els tres primers classificats de la 1a Divisió Nacional.
Doncs bé, després de tot això, Radio El Vendrell va brillar per la seva absència. Com he dit abans, el pavelló era ple a vessar, era una final inèdita, és la secció d'esports de la vila que està situat en millor lloc de tots els esports vendrellencs, es un esport amb tradició, etc... Però Radio El Vendrell no hi era, almenys en directe. Resulta que per motius personals vaig haver de marxar del pavelló cap a les 13:50. Vaig pensar "ho escoltaré per la radio al cotxe". Doncs sintonitzo el 107.1 i sorpresa! que sonava? Música! i a les 14:00 conexió amb Catalunya Radio.
Desconec els motius. No se si hi havia problemes tècnics, cosa que dubto perquè actualment amb un mobil es pot transmentre, cosa que Radio El Vendrell ja ha fet aquesta temporada (Vendrell - Vilafranca), no se hi havia problemes de personal, cosa que em semblaria lamentable amb la gent que arriba a treballar a la radio o potser problemes de permisos de transmissió al ser una competició diferent, cosa que seria lamentable per part de la federació española d'hoquei.
En tot cas la transmissió hagúes servit perquè molta gent gran amb problemes de movilitat pogués seguir el partit, gent que treballa, etc.. No hagués estat bonica una transmissió amb periodista i comentaris d'algun entès de la materia (Pep Huguet, Siscu Prats, Pep Cid, Pep Prats, el propi Benet Jané, etc...) Per falta de talent no serà, fins i tot a nivell profesional on crec sincerament que a la Radio hi treballen exel.lents periodistes i tècnics.
Avui escoltant els Serveis Informatius de Radio El Vendrell s'ha fet esment a la notícia amb entrevistes. Però pel so de les mateixes donava la sensació que estaven fetes avui per telèfon, amb la qual cosa no se si es que fins i tot no hi havia cap periodista al pavelló, tot i que vaig veure a TV El Vendrell una falca on deien que no hi faltarien.
En tot cas, sigui pel motiu que sigui, ja no és la primera vegada. Aquest any el concurs de castells de Tarragona el vaig haver de seguir per Radio Vilafranca (!) per saber que feien els Nens.
A veure si puc esbrinar el motiu , però ja en el començament d'aquest blog, cap el novembre passat, ja vaig posar que sovint no entenia els criteris periodístics dels mitjans de comunicació en general.

4 comentarios:

Xavier dijo...

reflotem! sí! reflotem la ràdio i refloltem l'hoquei... i, "de pasu" reflotem també els castells.

adrià dijo...

Doncs jo enguany tenia bolo per santa úrsula i abans de marxar cap al bolo vaig poder seguir la diada castellera vallenca en directe a través d'una webcam instal·lada a la plaça del blat i promocionada per l'ajuntament de valls. Tot un exemple!

Què t'anava a dir dijo...

Si això de la ràdio s'hauria de millorar una mica. S'ha d'integrar a la societat.

Anónimo dijo...

el que ens haurien de dir és quant ha costat als vendrellencs que els nenets del hoquei guanyin la copa del principet borbó!!!a veure si algun dia la radio va al bàsquet també!