jueves, 26 de marzo de 2009

Fins sempre, Whiskyn's

Fa pocs dies es va saber que el grup reusenc de rock Whiskyn's abandonaven indefinidament els escenaris i l'activitat musical en general.
Whiskyn's és l'exemple clar d'aquells misteris que el món de l'espectacle ens ofereix: no saps mai que ni qui triomfarà ni el perquè ni el quan. Els reusencs sempre han estat a l'alçada de qualsevol dels grups que han triomfat tan a nivell català com estatal, però a ells se'ls ha resistit l'èxit. Potser els ha faltat alguna pinzellada d'originalitat i una mica de carisma, sobretot per part del cantant. El fet de canviar sovint de components (tan sols quedava el cantant de la formació original) també els ha passat factura.
Grapat de bones cançons, bones lletres, bons intèrprets, no us perdeu els 3 últims cd's: "On", "Souvenirs" i "Reus, París, Londres" produits pel Pemi Rovirosa que els va saber reinventar a nivell de so, concepte i arranjaments. També es bo destacar les composicions que Xavi Llorach, antic guitarrista del grup, va enregistrar en els primers discs, destacant el tema "Donaria el meu alè"
Aquest estiu faran la última gira i posarant punt i apart. Es a dir: parada indefinida i "Diós dira". Us aconsello que us escolteu la discografia del grup i no us perdeu veure'ls per última vegada aquest estiu. De ben segur serà irrepetible.
Aquí teniu un link d'un dels seus últims videos:
http://www.youtube.com/watch?v=ulJT8DCAF4Q

3 comentarios:

Què t'anava a dir dijo...

Adéu, era un bon grup musical, però ara en aquests temps que passen més d'un haurà de fer un pensament. Si els cds no costen un duro i els ajuntaments no tenen un duro per contractar ningú de que viuran els músics.

Anónimo dijo...

És com dir adeu a tota una època de la nostra vida. Sap greu aquest tipus de notícies.

Xavier dijo...

realment, el món de la música és ben curiós. souvenirs és un "discazo" i "reus parís londres" també deu n'hi do. però han passat sense pena ni glòria... llarga vida a la bona música!