viernes, 22 de mayo de 2009

La llei és freda

Diuen que els números són freds, i que les estadístiques són fredes. Però per freda la llei. Tinc un conegut, en Siscu, "paleta" de professió, que hagut d'acollir-se a l'atur amb gairebé 63 anys ja que l'empresa per la qual treballava desde feia gairebé 50 anys s'ha quedat sense feina. Ara te dos anys d'atur i quan se l'hi acabi li faltaran 2 mesos per fer els 65 anys i jubilar-se. Per culpa d'aquests 2 mesos quan es jubili li descontaran part de la jubilació perquè es considera pre-jubilació. El Siscu ha demanat a Treball i a la Seguretat Social que li perdonesin aquests dos mesos, que ara per 2 mesos i després d'haver cotitzat durant 49 anys i donat els temps de crisi li ho tinguessin en compte.
Endevineu la resposta?
Doncs no li han concedit. La resposta és que la llei és la llei i que no s'hi pot fer res.

3 comentarios:

Què t'anava a dir dijo...

La cosa esta ben fotuda.

Xavier dijo...

les lleis no tenen sentiments. visca les persones!

Blai dijo...

Doncs que truqui al Camps, al Zaplana, al Cachurri, al Ruiz Mateos, i si m'apures al Dioni perquè també li expliquin que la llei és la llei.
No el conec, però alguna ànima caritativa el podria contractar per dos mesets, no? i així no haver de deixar-se xuclar la sang per una cosa que es de tots però que ja m'agradaria a mi que fos la mateixa part meva que la d'aquests FDP.