sábado, 22 de agosto de 2009

Zapping, que bons!

Ahir vaig fer ruta per la comarca. Primer a l'Arboç veien els Baeturia que com sempre van mostrar el seu exel-lent nivell i gran directe, deixan clar que no es troben on han haurien d'estar: amb el nivell que ténen musicalment i la originalitat que mostren a nivell de so, estil i composició haurien de ser un grup molt més reconegut arreu de l'estat. Hi ha bandes molt pitjors que han triomfat desgraciadament.
Però la sorpresa de la nit van ser els Zapping a Albinyana. Grup de versions internacionals, de només tres components on tots canten i fan cors a la perfecció a part d'un nivell exepcional amb els instruments i exel-lent compenetració en directe. Per posar una comparació, per mi són musicalment molt millors que els Strenos, amb la diferència que els Zapping portaven un muntatge molt més petit. Com a reconeixement, l'alcalde Quim Nin ja els ha llogat pel proper any seguint els savis consells d'algun assistent.
Falten bandes així i en sobren d'altres que són només mediàtiques però que aporten poc al ponarama musical i al món de l'espectacle.

2 comentarios:

Què t'anava a dir dijo...

ja veig que tu i jo en el món de la musica som totalment diferents. jo crec que millor són els strenos.

xiu xiu dijo...

Totalment d'acrod amb tu Albert, sobretot amb el comentari que fas sobre l'existència de certs grups que va pel món de triunfadors i amb aires de grandesa....tu i jo ja sabem de qui parlem.

Anims!!