lunes, 23 de noviembre de 2009

3a. part dels sentits dels carrers del Vendrell.

Ahir per fi vaig poder parlar amb el responsable del sentit dels carrers del Vendrell: D'aquesta xerrada en trec diferents conclusions. La primera que en trec és que fer aquesta feina és complicat i desagraït bàsicament per dos motius: per la situació actual del trànsit i perquè mai plou al gust de tothom. Un altra conclusió es que a l'hora de decidir els sentits dels carrers hi ha moltes premises que sovint els ciutadans no tenim en compte del tipus prioritats de serveis d'emergències (policia, ambulàncies, etc), col-locació de contenidors d'escombraries, places de parking, etc...
Dit tot això, en el cas del qual jo vaig considerar com a "nyap" cal aclarir que ara mateix és un "nyap" ja que falta canviar el sentit del carrer on ara hi ha els mossos d'esquadra, el qual ara mateix és en sentit únic (de l'av. Sant Vicenç cap al torrent) i ha de passar a ser de doble sentit (no se si tot el carrer o una part). En tot cas si es fa aquest canvi deixarà de ser un "nyap" i es solucionara el problema de congestionar encara més la rotonda del "Mirsa". Aquest canvi no s'ha fet encara perquè faltar un tràmit relacionat amb els contenidors d'escombraries.
Dir també que normalment en el canvi de sentit dels carrers es té en compte les sol-licituds presentades pels veïns a través d'instàncies i els suggeriments de la policia.
La part positiva d'aquesta història és que l'ajuntament ha respòs molt bé i que el responsable està a disposició de tots nosaltres per a qualsevol dubte, suggeriment o queixa.

2 comentarios:

Blai dijo...

Cullons Albert,

Et convertiràs en el sindic del Vendrell!!
Escolta, ja que hi ets, pots fer un escrit al teu blog preguntant que cullons cal fer perquè ingressin al Millet a la presó?
O perquè l'alcalde del Vendrell cobra més que el de Tarragona? o perquè l'amanida es diu amanida abans de ser amanida?

Què t'anava a dir dijo...

tinc un article sobre aixo. un dia d'aquests el publicaré.