martes, 20 de julio de 2010

Cesc.


M'agrada Cesc. És un jugador amb un evident ADN Barça. A més tenint en compte que el migcamp de l'actual la plantilla és curt (de moment 4 jugadors per 3 posicions) i que Xavi ja ronda els 30 anys fan que sembli necessari fitxar el jugador català de l'Arsenal. És evident que és un fitxatge il-lusionant.


Però després de llegir un comentari d'un seguidor del blog de Jordi Badia, ex-cap de comunicació del Barça (http://jordibadia.wordpress.com/), la meva opinió és de no fitxar-lo sigui com sigui. Si ha de venir que sigui igual de com va marxar: gratis.


Recordem que Fàbregas va utilitzar una trampa legal per marxar del Barça a cost zero. Estava en el seu dret, faltaria més, de millorar el seu sou i millorar (si així ho creia) esportivament. Doncs bé, el Barça també està en el dret de pagar el que cregui necessari per Cesc, que per mi és 0. I no pas perquè valgui 0 sinó només perquè trobo malament pagar per un jugador català, del planter i que era nostre.


Quin missatge enviem a la cantera si ara "refitxem" a Cesc? que te'n pots anar quan vulguis que si surts bo et recompren per un "paston" i tots a aplaudir? Va home va! La cara de babaus que posarem si a sobre el noi surt "rana". (Recordeu Gerard?)


Millor i més intel-ligent és enviar el missatge contrari: o t'impliques amb el club d'alguna manera o fora. No és millor donar oportunitats a Jonhatan Dos Santos, Tiago o Sergi Roberto (els tres del filial) que a pesar de tenir millors ofertes forànies han preferit quedar-se i creuen en el club? Quin missatge rebrien aquests jugadors si no juguessin o els féssin fora per guardar el lloc a un jugador que no va creure en el club sinó que va creure primer en ell?


A més sembla a ser que econòmicament estem malament. Doncs motiu de més. Apostem per la cantera que ja tenim, que surt molt bé. Quan han costat Valdés, Piqué, Puyol, Busquets, Xavi, Iniesta i Messi? 5 milions d'euros (els que es van pagar per repescar a Piqué, un preu raonable), 35 milions d'euros menys del que ara es vol pagar per Cesc.

4 comentarios:

Niko dijo...

Recasens, te m'estas toenant una mica tribunero!!!

Fem-ho al reves, que prefereixes, pagar 30 milions pel Mascherano, 32pel Touré o algun jugador de les mateixes caracteristiques o 40 pel Cesc ( un jugador com ja has explicat tu, que coneix el club el joc i l'entorn)???

Que ho va fer malament, correcte, però potser i nomès potser, si s'hagues quedat avui no seria el CESC, seria el Cesc o potser el cesc.

Apostar per "lo nostro" o anar comprant jugadors estranjers que tant se li'n fot tot???

Albert Recasens dijo...

Ui Nicolàs!
Veig que canvies molt d'opinió! Recordo perfectament que em vas dir que per aquest tio no s'havia de pagar res, sinó no haver marxat!
Ves si qualsevol dia em pitaràs al Valdés o t'agradarà el Bojan!
Ni 30 pel Mascherano ni 40 pel Cesc.
Cantera com Xavi o Iniesta!

Niko dijo...

Recasens, amarrem els matxos!!!!

Primer de tot, mai pitaré al millor porter del mon, Valdés, en quant al Bojan, potser si el cedeixen a l'Hercules i fa 15 gols em pot començar a agradar.

Retornem al tema principal: Cesc.

Em reafirmo en que un jugador que marxa de la manera que ho va fer el Cesc hauria de suar sang per que el club li donés una segona oportunitat.

Ara bé, en el cas que es troba el Barça, quatre jugadors per tres posicions i especulacions de fitxatges que no em provoquen trempera a uns preus desorbitats, i si li sumem que el Xavi en té 30, l'Iniesta ha tingut moltes lesions i que ens podem trobar a mitja lliga havent de jugar amb el Thiago i el Jonathan com a titulars (que puntualment i per separat ja m'agradaria) vols dir que sense pagar el que s'està comentant, no valdria la pena recuperar-lo??

PD. Perdona per lo de tribunero, ja veig que no t'ha agradat gaire.

Salut i ens veiem a la gran Festa Major.

Albert Recasens dijo...

Si Niko!
Estic molt emprenyat! Per perdonar-te m'hauràs de convidar a 2 tribunes el proper Barça-Madrid!