miércoles, 3 de diciembre de 2008

Aneu al Gino - Calafell

Recullo els comentaris que em sugereixen que parli de que significa la música per a mi o que parli del Barça, aviat ho faré. Però avui parlaré una mica de l'altra de les meves passions. La gastronomia.
Aquest dimarts tenia ganes de sopar molt bé. Tenia un gran motiu per a celebrar. Però sembla a ser que a la comarca no es pot triar gaire un dimarts de desembre a la nit. Vaig tombar pel Vendrell (Stil tancat, Maxim's a mitja llum que semblava tancat), per Coma-ruga (Algorta tancat, Víctor tancat) i per Calafell (La Sirena tancada, Vell Papiol tancat, El Bot tancat, El Peixet Tancat, La Masia tancada) (Cri$i$, quina cri$i$!?). Finalment arribem al Gino, restaurant italià que ja hi haviem estat, tot i que avui no ens venia gaire de gust perquè feia poc que haviem menjat italià. Però un cop allí quin gran sopar! Exquisit! El cuiner és napolità i fa autèntica gastronomia italiana. No us espereu un gran restaurant, té un aspecte més de cafeteria que de restaurant però quins plats!. Val molt la pena. Està a la platja, carrer Sant Pere passat el carrer Vilamar. Aneu-hi, no us en penedireu!
Per cert i canviant de tema, aquest passat dissabte el C.E. Vendrell d'hoquei va punxar a casa. Llàstima perquè sembla a ser que a la 1a part es merexien més. Però l'esport és així. Ara ha guanyar en el proper desplaçament.

5 comentarios:

Josep Gonzalez dijo...

Cabrooooooooon!!! Siparles de gastronomia, posa un senyal!!!Que jo passo gana!!! Ara estic en nu poblet la mar de maku, pero... no hi ha carn!!! I les verduretes son sempre les mateixes: PAstanaga, tomaquet, xampis, espinaques, ceba, formatge, enciam i poc cosa mes. A partir d'aqui et fan tota la varietat de plats. O sigui que .... snif snif! Be, a part de tota la gama de picants de la cousine India.
Petons farts d'olla

Gemma Urgell dijo...

Pot estar molt bé el Gino, però no he aconseguit mai entrar-hi... Almenys fa uns anys, tenien la sala buida però no ens van deixar entrar... Potser són tècniques de marketing!
El que no em vull perdre és el restaurant del Mercat de la Carn de Vilafranca (sé que és a Vila i no al Vendrell...) però té bona pinta. Obren les portes aquest divendres i faran esmorzars de forquilla, dinars i sopars cada dia; és una aposta del cuiner de El Cigró d'Or de Gelida i del Sant Josep dels Monjos.

Què t'anava a dir dijo...

Si també me l'ha aconsellat i ja he anat. molt bé

Albert Recasens dijo...

Gemma segur que no deuen ser els mateixos propietaris perquè es moren per treballar i quedar bé! Torna-ho a probar!

Gemma Urgell dijo...

Hosti si! Les meves més grans disculpes! M'he confós de restaurant!
Ho sento!!! Aquest és el que està al passeig? si és així, hi vaig estar fa un parell de mesos i em va encantar!
Mil disculpes!!