lunes, 2 de noviembre de 2009

Qui decideix el sentit dels carrers al Vendrell?

Avui han canviat el sentit d'algun carrer del Vendrell, concretament el carrer Mestre Antich, carrer que uneix l'av. Sant Vicenç amb la Riera de la Bisbal, pràcticament al final del torrent arribant als Mobles Mirsa. Aquest carrer ara va únicament en sentit avinguda Sant Vicenç cap a la Riera de La Bisbal. Si teniu temps de passar-hi fixeu-vos bé perquè no té desperdici. Aquest nou sentit del carrer provoca que tots els cotxes de la zona, vulguin o no i vinguin d'on vinguin, facin cap a la rotonda del Mirsa, ja de per si col-lapsada.
Si algun vehicle vol anar del pont de frança cap a la caserna dels Mossos d'Esquadra, per exemple, ha de baixar tota la Riera fins l'encreuament amb el carrer Josep Carner i pujar i refer tot el camí que ja ha fet fins el destí o bé arribar a la famosa rotonda i pujar per l'avinguda Sant Vicenç. Si un veí del carrer Mestre Antich ha d'anar a l'Av. Sant Vicenç que la te just al costat amb cotxe perquè va carregat, per exemple, ha d'anar a parar a la rotonda, etc...
A més, quin sentit té anar desde l'Av. Sant Vicenç cap a la Riera de la Bisbal? cap ni un ja que ningú canvia de carrer per arribar al mateix lloc que et porta el carrer pel qual ja vas.
Qui decideix el sentit dels carrers? Com es decideix? Quins criteris i premises es segueixen? Es compta amb la opinió dels veïns i principals usuaris de la zona? Que s'ha de fer per reclamar?
Les preguntes que faig són del tot sinceres perquè desconec el procés. Però en aquest cas està clar que el que s'ha fet és un autèntic nyap.

1 comentario:

Què t'anava a dir dijo...

Una manera com una altra perquè coneguis la teva vila