jueves, 7 de enero de 2010

La pitjor afició del món. (3a. part)

Continuem sent la pitjor afició del món. I ara que som el millor equip del món encara ha quedat més clar. Que després de només 15 dies d'haver-ho guanyat tot. de batre tot tipus de records i de ser reconeguts universalment com els millors de la història ens dediquem a tirar pedres contra la nostra teulada té tela.
Resulta que després de ensopegar 2 partits l'afició xiuli un jugador propi quan encara no s'ha acabat el partit, un jugador que ve del futbol ucrainès, que tan sols té 22 anys, que en només 3 mesos ha après ja a parlar ni que sigui el castellà a mi em decepciona. Com es pot pressionar tan a la contra un jugador que està defensant la nostra samarreta? Tan costa esperar ni que sigui al final del partit? Que ha de fer el Guardiola per guanyar credibilitat? Ara per ara si en Pep diu que el Txigrinsky és bo ens l'hem de creure. I si després d'una temporada no rutlla ja es prendran mesures. Però autoperjudicar-nos i autopressionar-nos és de babaus.
També em fa molta vergonya aquesta guerra absurda de directius. La part positiva és que fa descartar opcions de cara a les properes eleccions. Jo, per exemple, no votaré cap directiva on hi hagi l'Albert Perrín. Aquest individu, en plena temporada, es dedica a "rajar" de companys directius en emisores de radio gens afins al Barça i a Catalunya.
Hauriem de saber gaudir més del moment en que estem i no entrar en dinàmiques perdedores perquè juguem pitjor o marquem pocs gols. A fi de comptes som el club amb menys exigència d'èxit aquesta temporarda.

4 comentarios:

Xavi dijo...

Gràcies. Totalment d'acord.
No m'hi cap al cap... nanos, seguim bebent cava i aplaudint l'equip. A les bones si i a les dolentes a mort? Apa!

jrosell dijo...

Mira que s'ha de ser capsigrany per xiular-lo...
Llástima que no es pugi xiular als "tribunerus".

Què t'anava a dir dijo...

si. massa ben acostumats. sera dificil molt dificil repetir la gestya

Josep Manel Laliga dijo...

Espero que no sigui cert el que molta gent pensa que encara que ho guanyem tot sempre serem uns perdedors. Aquesta mentalitat ja no val i creia que Guardiola l'havia erradicat.
Confio que el culé canvïi d'una vegada per totes.