viernes, 19 de marzo de 2010

Molta i bona programació cultural al Vendrell

Aquesta primavera és culturalment rica al Vendrell: a més a més del cicle de jazz a l'Auditori s'hi ha de sumar la programació del nou teatre Àngel Guimerà - La Lira, el cine-club "La claqueta" i com a novetat aquest any el C.I.T. ha fet una programació de concerts i espectacles anomenada "l'oci del soci", on desde aquest mes de març fins a la tardor es realitzaran diferents esdeveniments com ara concerts o monòlegs. Ens hem de felicitar que en aquests temps de crisi poguem gaudir d'una oferta cultural sense haver-nos de desplaçar (anar a Barcelona entre viatge, parking, etc, no baixes de 40 euros) i a un preu d'entrades molt més asequible que els espectacles de la gran ciutat.
A tot això només hi posaria un però: hi haurà 2 dates (26 de març i 17 d'abril) on es solapen concerts pràcticament a la mateixa hora (22:00 al Tàg, 22:30 a l'auditori). És una llàstima que no hi hagi hagut coordinació i que ara el públic hagi de triar entre dos concerts quan hi haurà molts dies que no hi haurà cap esdeveniment. No dubto que quadrar dates amb promotors, artistes i espais és terriblement difícil però aquest fet no hauria de tornar a passar. Una llàstima.
De moment us recomano anar aquest dissabte dia 20 a l'auditori on podreu gaudir d'un inmens concert on hi haurà, entre d'altres, el considerat probablement millor pianista de jazz del moment: Albert Bover.