domingo, 30 de mayo de 2010

La trista difusió del hoquei.

S'està jugant la final a 6 de l'Eurolliga d'Hoquei patins. Per entendre'ns és com si els 6 millors equips d'Europa de futbol (p.ex. Barça, Inter, Bayern, Chelsea, Manchester i Arsenal) juguessin una fase final entre ells. Tenim la sort que dels 6 equips 4 són catalans (Barça, Noia, Reus i Vic) i que la final que es juga avui (suposo) és, al igual que l'any passat (Reus-Vic), totalment catalana: Barça-Vic.

Doncs aquest matí m'ha estat dificilíssim trobar una noticia d'aquest fet a les webs de l'Sport i Mundo Deportivo. Que trist. Quina poca manera de fer païs i de donar suport a un esport que el necessita. Desconec quin tractament en fan a l'edició escrita . A les webs no surt ni en un trist racó de la portada i has de buscar molt dins de la pàgina per trobar una petitíssima informació.
Només he pogut veure els partits del Barça gràcies a Barça TV i a hores d'ara m'ha estat impossible saber a quina hora i a quin canal es juga la final.

Després ens omplirem la boca amb moltes històries de compromisos amb el païs, etc, però si no cuidem el que ja ens funciona i l'esport en el qual som els millors ho tenim clar. Si nosaltres mateixos no valorem les nostres virtuts qui ho farà?
Estem perduts.

4 comentarios:

Què t'anava a dir dijo...

la gent entre f1, futbol i basquet està majoritàriament entretinguda.

NIKO dijo...

No cal anar tant lluny, centrem-nos en el que passa a casa nostra.

El C.E. Vendrell d'hoquei està lluitant per pujar a l'OK Lliga, queden dos partits per intentar assolir l'ascens, els benjamins del club al campionat de Catalunya, l'ascens del segon equip, etc..... i al Vendrell només es parla de handbol (que si pugen, que si les fèmines, que si la base). Diga-li casualitat, però en el fons tot és política.......i els interessos particulars del que manen. Y hasta aquí puede leer, oi ladrillo??

Estic emprenyat, molt emprenyat

Albert Recasens dijo...

Tems raó NIKO. De fet tenia i tinc previst un post sobre l'Hoquei del Vendrell però em vull esperar a final de temporada passi el que passi.
Això que dius entre l'handbol i l'hoquei passa malauradament també en altres àmbits socials i esportius dels pobles, viles i ciutats

Josep Manel Laliga dijo...

Una veritable llàstima tot plegat.