miércoles, 24 de marzo de 2010

Buscant La Trinca.

He anat seguint el programa de La Trinca per diferents motius: perquè m'agrada la Trinca, perquè hi sortia el Joan Inglès i perquè m'agrada veure programes musicals siguin com siguin. Dir d'entrada que aparentment va ser una llàstima que el Joan quedés eliminat ahir mateix pràcticament en el tram final. I perquè aparentment? Moltes vegades a la vida el que sembla bo es torna dolent i el que sembla dolent és bo. En Joan no serà escollit com a nova Trinca però ha tingut una gran plataforma de promoció i mai se sap que pot passar a partir d'ara. No seria estrany que li pogués sorgir una altra oportunitat que a la llarga o a la curta sigui millor que formar part de la nova Trinca. Des d'aquí felicitar-lo i dir que, desde la meva humil opinió, es mereixia molt més tot i que quedar dels tres primers és un gran resultat. Del programa poques coses més m'han agradat. Hi havia moments que es notava improvisació de continguts, errors (coses del directe segurament) i incoherència amb els convidats (segons quin convidat cantava s'hi abraçaven i segons qui no li feien ni cas com, per exemple, Cris Juanico i Tomeu Penya).Però el que he trobat més lamentable és que un programa fet a una televisió pública a través d'una productora més que solvent renuncii a la música en directe. Si ja es prou trist que en un programa musical la música estigui enllaunada pitjor és fer sortir a una desena de músics fent literalment el "paripé" amb els instruments a la ma. Penós. Un fet que no ajuda gens a la situació actual del sector musical ple d'intrusisme i de músics que fan veure que toquen. Hi ha programes, com el Buenafente que la premissa sempre ha estat que els músics han de sortir a tocar en directe. I en aquest aspecte dir que sempre els músics voldran tocar en directe, mai un músic renuncia a tocar perquè és el que més desitja.

4 comentarios:

Xavier dijo...

totalment d'acord. la música: en directe!

Blai dijo...

No podria estar més d'acord!! La veritat és que m'he mirat tots el programes perquè sóc fanàtic de la Trinca (com a grup, no com a productors). Em sé gairebé totes les cançons ... però el programa ... és un calc de tot el que fan (Operación Triunfo, ...). Estic d'acord amb tu que potser li han fet un favor i tot no triant-lo ja que estaria "encasillat" de per vida.
També estic d'acord en el fet que la música sigui en directe, segur que els que hi havia a l'escenari no ho dubtarien ni un moment!! però, pensa, que resulta molt més econòmic tenir els discos i treure la veu que no pas gravar-ho tot de nou!!
Au vinga, vinga, vinga, que arriba la Trinca ...

Què t'anava a dir dijo...

jo crec que ha d'aprofitar el tiro, pero qu eno s'adormi. la peli passarà per les pantalles i si fan una cosa bona aquells amteixos dies nunca mas se supo.

Josep Manel Laliga dijo...

La qüestió fer calers !! D'això es tracta, no ? Malgrat sigui anant en contra dels principis.
Ja els coneixem als d'aquesta productora.