jueves, 15 de abril de 2010

Apassionant cap de setmana.

Aquest cap de setmana hi ha nombroses i bones propostes.
D'entrada aquest divendres a les 20:30 al Museu Déu Font hi haurà un gran concert i gratuït! a càrrec de Josep Maria Domènech al piano, Ramon Teixidó al baix i Joan Rion a la bateria. Tres contrastadíssims músics relacionats amb El Vendrell que oferiran un concert titulat "recordant Garcia Lorca". Una barreja de flamenc-jazz de qualitat i molt interessant. No us ho perdeu.

El dissabte a les 16:00 i a l'Auditori Pau Casals hi haurà una master-class de Big-band a càrrec de Vicens Martin. Una sessió on s'ensenyarà com treballar en molts aspectes el treball amb una Big-band.

El mateix dissabte, a les 20.00, el gran derby metropolità, Espanyol-Barça. L'Espanyol no es juga res real(està lluny del descens i lluny d'Europa) però si molt virtual: guanyar el primer derby al nou estadi i guanyar a aquest superbarça són prou motivacions com per no adormir-se.

Continuant amb el dissabte, a les 22:30 i una altra vegada a l'Auditori Pau Casals, magnífic concert de la Big Band de l'Estudi de Tarragona i la Big Band de l'escola Músics del Vendrell, una exel.lent formació amb un alt nivell interpretatiu que massa sovint passa desapercebuda al Vendrell.

També el dissabte a les 12:00 de la nit a la sala El Quadrat de Bellvei hi ha l'actuació d'una jove formació vendrellenca, els Fase Rem, dins el concurs que organitza aquesta sala.

I per acabar el dissabte a la sala Delauss del Vendrell, també a les 12:00 hi haurà un concert d'Un nombre bonito i de Mr.Pez. Un concert que servirà de presentació del primer disc dels vendrellencs després de guanyar el Track 2009.

Més al.licients impossible, jo intentaré assistir-hi a tots. La setmana que ve ja us explicaré com ha anat tot plegat.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Reca ja passaras el parte,que jo a tot no podre assistir!!!;)

Josep Manel Laliga dijo...

Collons quin estrés !!! Els qui tenim canalla no ens podem permetre tota aquesta moguda.
Disfruta-la, noi.