miércoles, 7 de abril de 2010

I Messi i Messi i més!

Mare meva! Sense paraules, no cal dir res més.
A part de Leo Messi, el Barça va augmentant la seva llegenda. 3 semifinals consecutives, 4 semifinals en els últims 5 anys. Molts anys dient que el Barça havia d'imitar a equips com el Milan o el Manchester que habitualment arribaven a semifinals o a finals de la Champions i aquí ho tenim, igualat i fins i tot superat. i dic superat perquè a més hi arribem jugant infinitament millor, golejant, batent records com els 4 gols de Messi i amb un equip fet gairebé tot a casa. No s'ha dit sempre que el Barça ha de fitxar els millors jugadors? Doncs potser no cal. És més important crear-los: Valdés, Puyol, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi, Bojan, Pedro, Jeffren. Fins i tot ens permetem el luxe de que en Cesc jugui a l'Arsenal!No em cansaré de repetir que no som del tot conscients del que hem arribat a fer i de la manera que s'està fent, passi el que passi dissabte i el que queda de temporada.

1 comentario:

Josep Manel Laliga dijo...

Estic amb tu, creem i els altres que es gastin la pasta a veure que aconsegueixen, però no oblidem que a la banqueta hi ha un personatge que CREU en la base i que ens hi ha acabat de fer creure a tots.
Estic segur que amb els noms que dius i algun més de casa podriem fer un onze que ens donaria moltes alegries (llàstima que l'Alves no hagués nascut a Santa Oliva, per exemple).